26 авг. 2007 г., 17:31

ДОПИРА НА ЗВЕЗДИТЕ 

  Поэзия
664 0 6

ДОПИРА НА ЗВЕЗДИТЕ


ПОТЪНАХ СЪС СТРУНИТЕ И ПЕСЕНТА,
ЗАРОВИХ МИСЪЛ И НЕВОЛНА ТЪГА.
ПОВИКАХ НА ПОМОЩ, ЗА МИГ, МЕЧТИТЕ,
ПОЛИТНАХ С ПИАНОТО ГОРЕ, ВИСОКО,
УСЕТИХ ДОПИРА НА ЗВЕЗДИТЕ...

© Елена Калчева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??