Aug 26, 2007, 5:31 PM

ДОПИРА НА ЗВЕЗДИТЕ 

  Poetry
665 0 6

ДОПИРА НА ЗВЕЗДИТЕ


ПОТЪНАХ СЪС СТРУНИТЕ И ПЕСЕНТА,
ЗАРОВИХ МИСЪЛ И НЕВОЛНА ТЪГА.
ПОВИКАХ НА ПОМОЩ, ЗА МИГ, МЕЧТИТЕ,
ПОЛИТНАХ С ПИАНОТО ГОРЕ, ВИСОКО,
УСЕТИХ ДОПИРА НА ЗВЕЗДИТЕ...

© Елена Калчева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??