7 окт. 2011 г., 20:04

Дори думите не стигат... 

  Поэзия » Любовная
1481 1 3

Обичам те,
наистина те обичам -
повече от себе си!
До болка...
Дори думите не стигат...
Ти си Пепеляшка,
която търсех.
Намерих те!
Ти си лунната пътека,
която води през нощта.
Ти си слънцето,
което топли
в студените дни.
Ти си болката,
която не искам да загубя.
Ти си сладък грях,
който искам да запазя.
Толкова си хубава,
че думите не стигат!

 

© Николай Пеняшки-Плашков Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??