16 авг. 2010 г., 00:25

Dos Gardenias * 

  Поэзия » Другая
655 0 1

ако имаш чифт бели обувки
и лято лежи в малкия ти джоб
несвързано някак си
нарисувай  дансинг
от зелени букви
в които да стъпвам
захласната от горещия вятър
танцувай с мен
бели спомени 
като е амор А като не е
ме вържи
за сънищата на земята
шепни на развален испански
лъжи
ще те слушам
ако е сега А ако не е 
побесней
в три кибритки да ме видиш
гардения 
поклащаща глас
малко и лято
по калдъръмени улици
на град който не познаваш
порта към небето
танго и зелени букви за сричане
Барселона е далече

 

 

 

*две гардении

 

© Зорница Николова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??