25 мая 2023 г., 22:07

Достатъчност 

  Поэзия » Любовная
157 1 1

Исках да съм,като бог Шива Многоръкият!Да имам достатъчно ръце за да те прегръщам, навсякъде-отведнъж!
Но имам само две ръце!
И с тях пак мога да те гушкам навсякъде,но така е по красиво,защото всяко докосване е сладка изненада!
Исках да съм покрит с устни,за да мога да те целувам навсякъде...пак отведнъж!
Но Бог ми е дал само едни!
С тях мога да те целувам,където поискам.
И всяка целувка ще е родена от страст и любов!
Исках да имам безброй сърца,които да ти подаря!
Но Бог ми е дал само едно!
Едно сърце с безброй разклонения,които се отправят само към твоето сърце!
Защо са ми безброй сърца след ,като моето и твоето са едно безгранично сърце.И всеки ден то шепне с любов,страст и мечти!
                         

© Малин Милков Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
  • Чудесно нописано!
Предложения
: ??:??