7 июл. 2009 г., 20:51

Друг живот 

  Поэзия » Другая
854 0 1

 

Сякаш друг живот е...

Търся някаква следа от теб,

търся те във всяко кътче по земята,

макар да знам къде си - във студен ковчег.

 

Красиво е да те откривам във всяка красота,

излишно е - аз тъна само във тъга.

В името ти се вричам и в това,

че винаги ще те обичам!

 

Спомените си дълбоко пазя,

с тях залъгвам се, че ще те запазя.

Искам или не - заради теб

ще продължа напред!

 

И ти обещавам

няма пак да го направя -

да забравя коя съм...

Няма да стана като тях,

не искам да изпитвам отново този грях!...

 

За един приятел.

© Елена Гебешева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??