Сякаш друг живот е...
Търся някаква следа от теб,
търся те във всяко кътче по земята,
макар да знам къде си - във студен ковчег.
Красиво е да те откривам във всяка красота,
излишно е - аз тъна само във тъга.
В името ти се вричам и в това,
че винаги ще те обичам!
Спомените си дълбоко пазя,
с тях залъгвам се, че ще те запазя.
Искам или не - заради теб
ще продължа напред!
И ти обещавам
няма пак да го направя -
да забравя коя съм...
Няма да стана като тях,
не искам да изпитвам отново този грях!...
За един приятел.
© Елена Гебешева Todos los derechos reservados