Бродя все по света и подреждам мигове,
искам да присвоя тези, незримите...
Чудните мисли с големите милости -
да гоня с Искрите устремно радостни!
Мое вълшебно създание - нося те,
нищя със тебе слънчеви ноти
и все прегръщаме заедно - живота!
Не сме несретни и вяли - с очи за сбогом -
навън все гледаме, виждаме вътре
не вкаменили се трепети сърдечни...
И закопаваме своя страх нейде далече...
... Там - някога някоя замръзнала вселена,
ще стопляме с мигове щастливи,
точно там, друг живот не открили...
© Мариола Томова Все права защищены
нищя със тебе слънчеви ноти
и все прегръщаме заедно - живота!
Това ми хареса!!!