4.04.2009 г., 23:58 ч.

Друг по-хубав живот не познавам 

  Поезия » Философска
579 0 12

Бродя все по света и подреждам мигове,

искам да присвоя тези, незримите...

Чудните мисли с големите милости -

да гоня с Искрите устремно радостни!

Мое вълшебно създание - нося те,

нищя със тебе слънчеви ноти

и все прегръщаме заедно - живота!

Не сме несретни и вяли - с очи за сбогом -

навън все гледаме, виждаме вътре

не вкаменили се трепети сърдечни...

И закопаваме своя страх нейде далече...

... Там - някога някоя замръзнала вселена,

ще стопляме с мигове щастливи,

точно там, друг живот не открили...

 

© Мариола Томова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??