30 мая 2017 г., 16:56

Друг свят 

  Поэзия » Любовная, Свободный стих
410 0 0

Друг свят
В един паралелен свят, отваряме бутилки щастие и се молим да обичаме
А в този, пием и говорим за нещастия
Покажи ми твоя свят любов
Кажи, че ни е време
Да не се обичаме, така и не успяхме
Днес сме тук, пием от старата реколта
Добро бе лятото и гроздоберът
И виното е сладко
Не е вярно, че добро – горчи
Горчи, когато пием го сами
В свят на безпогрешност, всичко ни боли – главата от любов, ръце от недокосване, устните от студ
Кажи, кажи, че ни е време
Иначе, ще пусна друг

© Мила Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??