22 мар. 2014 г., 20:47

Друга 

  Поэзия » Другая
440 0 0

Затворих сърцето си.

Поставих си маска.

Студена съм и безразлична.

Потънах във себе си.

Издигнах стени.

Далечна съм и лаконична.

Залостих мечтите си

и скрих любовта си.

Не плача и не сънувам.

Погребах усмивката и радостта си.

Не живея, а съществувам.

 

© Мануела Бъчварова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??