9 апр. 2010 г., 16:39

Другата 

  Поэзия » Любовная
731 0 1

Тръгвай си...

Тръгвай си...

Иди при другата.

Аз знам, че я обичаш...

Не мисли за мен.

Иди при другата.

Ще те изпратя...

Ще поплача (по вода да ти върви).

 

Седя във тишината - тъмната...

А нещо в мене ми шепти:

"Спомни си мила...

 Преди време...

Ти беше "другата"...

Времето щастие - струва сълзи..."

 

 

(по този текст има и музика вече)

© Ганка Гончарова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
  • Преди да прочета междускобието си го помислих.
Предложения
: ??:??