Тръгвай си...
Тръгвай си...
Иди при другата.
Аз знам, че я обичаш...
Не мисли за мен.
Иди при другата.
Ще те изпратя...
Ще поплача (по вода да ти върви).
Седя във тишината - тъмната...
А нещо в мене ми шепти:
"Спомни си мила...
Преди време...
Ти беше "другата"...
Времето щастие - струва сълзи..."
(по този текст има и музика вече)
© Ганка Гончарова Всички права запазени