Мога да се престоря,
че не ме боли,
мога да бъда актриса...
Повярвай ми!
Награда ще спечеля за тази си игра,
но не съм щастлива,
ти другата избра.
А коя съм аз?
Само закачалка,
върху която изтупваш прахта.
Това го умея най-добре.
Обичам в ъгъла да стоя,
да съм незабележима!
Тя е красива.
Знам!
Тя е страстна.
Знам!
Тя е всичко.
Знам!
А, аз коя съм?
Вечната съпруга!?
© Йоана Все права защищены