9 дек. 2012 г., 11:40

Дует 

  Поэзия » Любовная
505 0 0

Като залез, разлял се по земята

в късния следобед на деня,

над хълмове и къщи - в сивотата

на тази нощ, а ти лежиш сама...

 

Като следобед, слязъл в залеза,

на хълмове и къщи - от сивотата,

не разбираш ли, че аз съм това,

а за мене, още, ти си любовта!

 

Като залез, слязъл на земята

в късния следобед на деня,

над хълмове и къщи - в сивотата

нека се издигнем във една звезда...!

 

© Маломир Стръков Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??