30 янв. 2011 г., 20:13

Духът на орела 

  Поэзия
688 0 8

Орел съм. Моят дом са висините

и скалите непристъпни. Аз съм цар!

Най-гордият от  всички птици.

Свободата нося във крилете. Дар

от боговете.

Силата на полета събрах от ветровете.

Орлицата е моят най-свещен тотем.

Мълниите само са над мен.

Горд и несломим съм. Никога не губя.

Смъртта посрещам в центъра на буря!

© Румяна Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??