Орел съм. Моят дом са висините
и скалите непристъпни. Аз съм цар!
Най-гордият от всички птици.
Свободата нося във крилете. Дар
от боговете.
Силата на полета събрах от ветровете.
Орлицата е моят най-свещен тотем.
Мълниите само са над мен.
Горд и несломим съм. Никога не губя.
Смъртта посрещам в центъра на буря!
© Румяна Всички права запазени