"Обичам те!" –
Не казвай тези думи, ти, току-така,
че повтаряни във времето,
изтича смисълът им като пясък във ръка.
"Обичаш ли ме?" –
Не питай никога, заклевам те!
И знай, че аз когато те обичам,
за миг не би се колебало твоето сърце.
"Обичай ме!" –
Не ме зови дори и през сълзи!
Не искай да сме в църквата венчани,
но развенчани в нашите души!
Вземи от мене само порива -
към любовта, към безкрайна свобода
и ако понесеш стихиите и бурите...
... Ела да влезем заедно във вечността!
© Теодора Иванова Все права защищены