Топъл дъх
и устни влажни.
Очи страхливи,
очи неверни.
В лабиринт от страхове
и стъклени прегради.
Послания, загубени
в мълчание.
Накъсани души
в съмнение...
Пътища изтрити,
делими... двама с теб.
Изгубени по пътя,
в нощите самотни,
събра ни само вяра
за любов.
"Хората постъпват по един и същи начин. Само думите са различни!"
© Кристина Славова Все права защищены