Думи не ми трябват,
често любовта
в погледа стаява
свойта красота.
Хубаво начало-
гледаш ме лукаво,
но нали със думи
Словото е дало
смисъл на света.
Да, но не с човешки
изрази и грешки
ставаме така
част от вечността.
Слово е, когато
всяка част, в която
ти се потопиш
да ти дава сили
пак да ми простиш.
Думи не ми трябват.
Знам, че любовта
с жертва е донесла
мойта свобода.
© Анна Попова Все права защищены