Mar 14, 2009, 9:11 AM

Думи не ми трябват 

  Poetry » Phylosophy
596 0 0

 

 

 

 

 

                                                       Думи не ми трябват,

                                                       често любовта

                                                       в погледа стаява

                                                       свойта красота.

 

                                                       Хубаво начало-

                                                       гледаш ме лукаво,

                                                       но нали със думи

                                                       Словото е дало

                                                       смисъл на света.

 

                                                       Да, но не с човешки

                                                       изрази и грешки

                                                       ставаме така

                                                       част от вечността.

 

                                                      Слово е, когато

                                                      всяка част, в която

                                                      ти се потопиш

                                                      да ти дава сили

                                                      пак да ми простиш.

 

                                                     Думи не ми трябват.

                                                     Знам, че любовта

                                                     с жертва е донесла

                                                     мойта свобода.

 

 

 

 

© Анна Попова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??