Ти ме караш да повярвам
в себе си и да ти подаря цветя,
ти ме караш да повтарям
нещо загатнато от теб в усмивката...
думи измъкнати от целувката
А ти си пролет, лято, пясък...
слънце, море, звезди и водопади,
с тебе всичко е неясно
и бих желал отново да попадна
на думи измъкнати от целувката.
© Маломир Стръков Все права защищены