31 авг. 2016 г., 19:42

Думите не стигат... 

  Поэзия » Любовная
1098 2 2

Думите не стигат да опиша любовта си,

да изразя чувствата си и да споделя радостта си...

И никога няма да ми стигнат,

за тази нашата любов голяма,

да мога да разкажа, да нарисувам или с музика дори да изразя...

Големите неща се изразяват с нещо малко, с жест, 

с усмивка, със сълза дори...

А най-хубавото от всичко е да видиш онзи пламък в

очите на любимия, който без думи говори,

който със своето пламъче стопля целия ти свят,

сгрява ти душата и те държи жив...

Не е важно какво имаш в живота си, а кого!!!

Ако имаш две ръце, които тръпнат за твоето докосване...

Две очи, които само теб виждат...

Една душа копнееща за твоята топлина

и едно сърце туптящо за теб...

Тогава ти - Да, точно Ти! Ти имаш нещо, за което

мнозина мечтаят, а именно чиста и искрена любов.

Пази я, поддържай я и...и просто я обичай!

Тя ще ти даде всичко, от което се нуждаеш без дори

да го усетиш, защото тя не търси и не пита защо, как и кога дава,

не търси нищо в замяна, тя просто обича!

Думите не стигат... да ти кажа колко те ОБИЧАМ!!!

© Нат Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??