Думите не стигат да опиша любовта си,
да изразя чувствата си и да споделя радостта си...
И никога няма да ми стигнат,
за тази нашата любов голяма,
да мога да разкажа, да нарисувам или с музика дори да изразя...
Големите неща се изразяват с нещо малко, с жест,
с усмивка, със сълза дори...
А най-хубавото от всичко е да видиш онзи пламък в
очите на любимия, който без думи говори,
който със своето пламъче стопля целия ти свят,
сгрява ти душата и те държи жив...
Не е важно какво имаш в живота си, а кого!!!
Ако имаш две ръце, които тръпнат за твоето докосване...
Две очи, които само теб виждат...
Една душа копнееща за твоята топлина
и едно сърце туптящо за теб...
Тогава ти - Да, точно Ти! Ти имаш нещо, за което
мнозина мечтаят, а именно чиста и искрена любов.
Пази я, поддържай я и...и просто я обичай!
Тя ще ти даде всичко, от което се нуждаеш без дори
да го усетиш, защото тя не търси и не пита защо, как и кога дава,
не търси нищо в замяна, тя просто обича!
Думите не стигат... да ти кажа колко те ОБИЧАМ!!!
© Нат Todos los derechos reservados