24 июн. 2008 г., 07:31

Душа 

  Поэзия » Другая
723 0 6
Тревожно сиво.
Напрегнато червено.
Засрамено във белотата жълто.
Невидимо от черното безредно бяло.
Разпръснато на хиляди посоки гълъбово синьо.
Калейдоскоп.
Въртоп.
Далечност на вселената.
Обърканост.
Самотност.

© Павлина Гатева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??