10 июн. 2013 г., 18:03

Душа 

  Поэзия » Философская
907 0 3

Мъчително е, щом прокудена

от собственото, светло Аз

душата, скитница заблудена,

сама остава в късен час.

По портите да тропа тя не може.

Залостени са вси сърца.

Ни капчица вода в уста да сложи

не дават злобните лица...

© Зорница Станчева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??