7 апр. 2012 г., 22:55

Душата боли! 

  Поэзия » Другая
1163 0 30

 

Душата боли!

 

Душата под нокът стои,

лека и тънка била…

Дали тялото е нейния дом, когато боли...?

Там, където те боли, и душата е цяла -

 в пръст,  зъб, и нокът дори,

спре ли, дали я има, тогава, дали е цяла, дали е бяла?

© Мина Конарова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??