22 нояб. 2012 г., 21:14

Душата ми 

  Поэзия » Другая
679 0 0

Душата ми вечно 

търси излаз на открито -

тясно и душно е,

 ако няма за нея простор!

Болна е и страда, 

ако вижда

 около себе си

само стени!

Моля,

 да съборим стените!

 

© Есфир Асфар Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??