22.11.2012 г., 21:14 ч.

Душата ми 

  Поезия » Друга
670 0 0

Душата ми вечно 

търси излаз на открито -

тясно и душно е,

 ако няма за нея простор!

Болна е и страда, 

ако вижда

 около себе си

само стени!

Моля,

 да съборим стените!

 

© Есфир Асфар Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??