13 дек. 2020 г., 12:21  

Христос 

  Поэзия » Другая
557 0 2

В нощта свята, тиха, 

Син Божи се роди.

Човеците се спасиха,

злото Tой победи.

 

Той изкупи ни греховете,

тъй се изпълни Божият план,

да простим дори на враговете

и раят ни е обещан.

 

Няма плач, страх да има,

Царството Небесно нека наследим,

да си върнем райската градина,

душите си нека спасим!

© Георги Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??