Аз живея в два живота.
В единият е мрак,
а в другият е светлина.
В единият е тъжно,
в другият щастливо.
В единият земя и хора...
В другият луна, звезди...
Аз живея в два живота!
Имам само едно сърце!
Два живота!
Кой ли може да ги побере!
© Хари Спасов Все права защищены