31 мар. 2009 г., 09:05

Двама 

  Поэзия
698 0 2


 Сънлива нотка, сладък глас,
             нежно чувство, общ захлас,
             две усмивки, искрен смях,
             мечти и радост, трепет в тях...

             Дели ги време, а и свят,
             далеч е неговият бряг,
             но те не мислят... те горят
             сърцата си да споделят.

 

© Светлана Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??