Сънлива нотка, сладък глас,
нежно чувство, общ захлас,
две усмивки, искрен смях,
мечти и радост, трепет в тях...
Дели ги време, а и свят,
далеч е неговият бряг,
но те не мислят... те горят
сърцата си да споделят.
© Светлана Всички права запазени