16 февр. 2018 г., 00:28

Двама непознати до болка познати 

  Поэзия » Любовная
631 0 1

Разминахме се.

Двама вече просто познати

до болка познати. 

Като коли подминаващи пътните знаци.

С шизоидно личностно разстройство –

безразлични, някакси антипатични. 

Разминахме се като двама непознати, 

познаващи се на 101 процента...

Поне. 

© Константин Стефанов Все права защищены

... 

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??