Разминахме се.
Двама вече просто познати
до болка познати.
Като коли подминаващи пътните знаци.
С шизоидно личностно разстройство –
безразлични, някакси антипатични.
Разминахме се като двама непознати,
познаващи се на 101 процента...
Поне.
© Константин Стефанов All rights reserved.