13 мая 2007 г., 20:54

Двама с теб 

  Поэзия
659 0 1

Да бъдем двамата е сладко,
да бъдем двамата е толкова добре,
да бъдем двамата е по-вкусно и от портокаловото сладко,
по-вкусно от всичко, което животът може да ни поднесе.


И появи се сякаш ти от небесата,
за да сбъднеш моята мечта,
да бъдеш с мен през времената,
да правим с теб щастлив света.


Ти си толкова прекрасна,
чаровна мила и добра,
ти си нежна, но опасна
и въпреки това със чиста, хубава душа.


Няма аз да мога с думи да опиша
всичкото добро, което стори с мен,
сега съм истински ЩАСТЛИВ и дишам,
сега се чувствам пълноценно променен.

© Петър Адамов Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??