9 мая 2010 г., 19:32

Две години 

  Поэзия » Другая
514 0 4

Няма как да бъдеш изгоряла трева –
тук под сянката.
Няма как да жадуваш капка вода –
тук под камъка.
Няма как да не си светлина –
в мойте спомени.
Няма как да не нося цветя –
тук на гроба ти.

© Павлина Гатева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??