1 июн. 2013 г., 22:52

Две хубави очи 

  Поэзия » Любовная
810 0 0

           

 

    Влюбих се в две очи

    по-красиви от звезди.

    Сини като небето

    и със сълзи солени като морето.

 

 

    Очи като бисери

     със сълзи като перли.

     Твоите очи виждам

     в сънищата си.

    Сините морски очи,

    събиращи в тях милиони сълзи.

   

© Людмила Паскова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??