Jun 1, 2013, 10:52 PM

Две хубави очи 

  Poetry » Love
811 0 0

           

 

    Влюбих се в две очи

    по-красиви от звезди.

    Сини като небето

    и със сълзи солени като морето.

 

 

    Очи като бисери

     със сълзи като перли.

     Твоите очи виждам

     в сънищата си.

    Сините морски очи,

    събиращи в тях милиони сълзи.

   

© Людмила Паскова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??