6 мая 2008 г., 16:39

Две капки щастие 

  Поэзия » Любовная
675 0 1

Един живот, една любов!
Две капки щастие блещукат в свят суров.
Една вселена, милярди хора и звезди.
Две капки щастие - аз и ти!

Различни като слънцето и луната.
И сякаш толкова далеч един от друг,
а всъщност и двамата сме на Земята,
нищожни малки като две искри.

И това безкрайно разминаване.
Две капки щастие - аз и ти!
Луната будна е, а слънцето отново спи.
Безмилостна нощта превръща ни в сълзи!

© Мирослав Дечев Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??