14 июн. 2009 г., 21:07

Две козленца 

  Поэзия » Для детей
978 0 12

Имаме си две козленца!

Виж ги – като две момченца

скачат, гонят се из двора.

Ех, че радостен е Боре!

Като гледа и не трае –

иска с тях да си играе,

да се кюска със главица

и да станат те троица,

че веселие ще има

по-голямо, щом са трима.

Ако слезнат пък от горе

мама, тате, мисли Боре,

та да видиш ти тогава,

ех, каква игра ще става!

© Борко Бърборко Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??