23 янв. 2021 г., 19:40  

Две очи 

  Поэзия » Любовная
245 0 0

Светли звезди сияят

в тъмното нощно небе.

В сърцето ми те остават

и аз чувствам се добре.

 

Душа мечтае за тях -

за светлина, за лъчи,

от тях озарен бях -

от две прекрасни очи.

 

Но сам съм и далеч са те,

няма нежност, красота,

мъката в мен расте,

в сърце усещам пустота.

 

Тая зима ме терзае,

аз копнея за пролетта,

душа само теб желае -

светлите лъчи на любовта.

© Георги Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??