10 окт. 2014 г., 07:40

Две очи зелени 

  Поэзия » Любовная
456 1 0

Гледат небесата тези две очи зелени.

Две очи, а сякаш две вселени,

унили, скръбни, насълзени.

В робството на ревността те биват заловени,

зловещо им се иска да са заблудени.

Радостта далеч от тях прелита,

а мислите ми хаотично се преплитат.

Въпрос един пронизва ме в главата,

дали ще бъде любовта или тъгата.

Горките тези мои две очи зелени...

© Блаа Блаа Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??