19 окт. 2010 г., 14:46

Двойник 

  Поэзия » Любовная
527 0 2

"Приличат си!" - ми казват, не отричам - 

"Имат тук-таме обща черта!".

Ще лъжа себе си и тебе ще обичам,
виновен си, че мамя любовта!

Той има твоите очи, ръце
и даже носи твойто име.
И измореното във мен сърце
предава се, за него днес ще бие!

Ще мине време, ще привикна,
ще спра да лъжа себе си и него,
ще се пречупя и ще го обикна,
ще бъдем вече двамата едно.

Той няма да е просто двойник,
ще бъде цар на всичките  ми дни,
а споменa за теб - покойник - 
ще го оплача и ще го заровя... и ще преболи!

© Таня Момчева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
  • Благодаря
  • много добре,радвам се че има млади таланти в нашия град ,пожелавам ти успех,и ако още не си се регистрирала в stihovebg го направи,там има много добри ,а и естеството на комуникация е по добра и по-различна !!!
Предложения
: ??:??