31 дек. 2019 г., 17:35

Дядо Коледа дойде, видя и... 

  Поэзия » Юмористическая
502 1 2

                                              Весело изпратих старата година...

                                              Пак с чорап и маса застанах до комина

                                              пръв да срещна Дядо Коледа, ако може,

                                              пръв на мене подаръци да сложи!

                                              

                                              Доста време чакал съм, пил и ял,

                                              накрая съм се проснал и заспал.

                                              Сутринта, с много птички в главата,

                                              събудих се на пода до кревата.

                                              Много, много бързо изтрезнях,

                                              осъзнах грешката, големия си грях...

                                              На бележка в чорапа прочетох словата:

                                              ,,Дядо Коледа дойде, видя и си тръгна с жената!"

          

                       Честита Коледа и Весела Нова година, скъпи Откровенци!

© Никола Яндов Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??