7 янв. 2009 г., 06:54

Дяволите да те вземат 

  Поэзия » Любовная
674 0 2
Дяволите да те вземат, всичките!
Промени живота ми и мене
и накара камъкът студен,
да затупти отново, да простене...

Дяволите да те вземат, липсваш ми!
болката Душата ми погубва
и сама сред бурята от чувства,
в себе си не мога да се върна...

Дяволите да те вземат, искам!
Някъде дълбоко да те скрият,
да си далече от очите и от думите,
които нощем в мен напират...

Дяволите да те вземат, моля се!
Като теб те няма е студено...
И е страшно и е тъмно
във това без мислено време...

Дяволите да те вземат, всичките!
Не разбра ли колко те обичам,
но безсмислено е всичко,
сама във себе си се вричам...

© Дениз Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??