30 дек. 2007 г., 15:43

Дяволски мисли 

  Поэзия » Любовная
824 0 0

Дяволчета - сгушени  в мислите.

Разтегнати чувства - в парче торта около своето коремче.

Заспиващо сърце се рисува около тялото ми.

Дъждовно реге ме олепва в сметанов десерт.

Очите си говорят като дяволски вампир.

Загадка, но и зелено-кисели устни се впиват в пространството.

Топлещи струни се полепват около мойте вампирени снежни бузки.

 Долепвам се, но се освежавам с любовта ти.

© Десислава Танева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??