30.12.2007 г., 15:43 ч.

Дяволски мисли 

  Поезия » Любовна
822 0 0

Дяволчета - сгушени  в мислите.

Разтегнати чувства - в парче торта около своето коремче.

Заспиващо сърце се рисува около тялото ми.

Дъждовно реге ме олепва в сметанов десерт.

Очите си говорят като дяволски вампир.

Загадка, но и зелено-кисели устни се впиват в пространството.

Топлещи струни се полепват около мойте вампирени снежни бузки.

 Долепвам се, но се освежавам с любовта ти.

© Десислава Танева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??