23 апр. 2014 г., 22:13

Дъжд 

  Поэзия » Пейзажная
511 0 0

Дъжд
 

Порадвай се на слънчевия ден,
утре отново дъжд ще завали.
Ще ме надвие споменът смутен,
сърцето отново ще затрепти.
 

Небето намръщено ще те погледне,
ще кърши клони вятърът студен.
Болката ми не ще те пренебрегне,
затова усмихвай се в слънчевия ден.
 

Спомняш ли си за моите думи,
че когато дъжд навън завали
капките превръщат се в куршуми,
олицетворение на натъжените души.
 

Р.Христов - Темногром
21.04.2014г.

© Тангра Перник Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??