Дъждовни спомени в мен валят,
тъжни дни щастливи мигове броят,
думи мълчаливи в себе си крещят,
камбаните на сърцето за отчаяние
звънят ли, звънят.
Спомени преливат в мен,
камбаната не спира да звъни,
нощта залива с мрак ясния ден,
със счупена рамка образът тъжен
в душата ми пак стои.
Милан Милев
30.07.09
© Милан Милев Все права защищены
Сподели я със нас,щети поолекне! Ставаш все по добър. Поздрав!